Verzend- en leveringsproces:
Het duurt 6 tot 8 werkdagen voordat het product wordt verzonden na goedkeuring van de betaling. Wanneer we uw pakket verzenden, sturen we u een e-mail met betrekking tot de verzend- en trackinggegevens van uw product. Maar als er uitstel optreedt met het timingschema en de geschatte tijdsperiode doorgestreept, dan kunt u met ons communiceren via Whatsapp/Live Chat of e-mail voor productvragen met een snelle reactie. (Er kan vertraging optreden als gevolg van feestdagen of natuurrampen).

We bieden GRATIS VERZENDING BOVEN $ 90, maar in het geval van dringende zaken is ons beleid gebaseerd op versnelde verzendingskosten $ 29; het duurt 5 tot 6 werkdagen voor de verwerking en meer dan 1 tot 2 werkdagen voor de verzending van het product.

VERZENDING TOEGANG:
We werken samen met onze meest vertrouwde services, waaronder DHL Express en FedEx Express. We faciliteren zelfs onze gewaardeerde klanten door een e-mail te sturen over hun tracking- en verzenddetails als de productverzending vanaf hier. In het geval dat u uw pakketgegevens niet kunt ophalen vanwege onbeschikbaarheid, kunt u uw buurman toewijzen om namens u een zending te ontvangen of een verlofbriefje bij de uitgang om naar hun deur te wijzen. Zodat zij het product voor je kunnen ondertekenen en ontvangen.

TOEPASSELIJKE OPMERKINGEN ZEKER:
Voor een correcte levering zijn we alleen afhankelijk van uw exacte verzendadres met het juiste contactnummer en relevante persoonlijke gegevens. Omdat we niet naar postbussen APO/FPO-adressen sturen. Om die reden is het vereist dat u ons uw volledige fysieke of woon- / adres voor verzending geeft. Als u het verzendadres wilt wijzigen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met DHL Express en FedEx Express voor eventuele wijzigingen.

ONTVANGEN MELDINGEN VAN Aanbiedingen Eyepetizer Winkel:
Zodra u de bestelling op T-shirts & chemises Soldes, ontvangt u een melding over uw orderbevestiging en een volledige kopie van een ontvangstbewijs voor het gevraagde artikel. Als u geen melding ontvangt, betekent dit dat uw aanmelding is mislukt vanwege een technisch probleem/probleem. Het product wordt pas verzonden of verwerkt nadat de ontvangstbevestiging naar u is verzonden.

HOE TE CLAIMEREN VOOR LATE LEVERING EN BESCHADIGD ARTIKEL:
We zorgen altijd voor onze gewaardeerde klanten in een soort toelage voor het geval het product niet wordt ontvangen en u niet in staat bent om uw verzending binnen de opgegeven geschatte tijd te volgen. Het tegoed wordt teruggestort op de creditcard of PayPal-rekening, of er wordt voor vervanging gezorgd.
Als u een artikel met schade of iets onwaarschijnlijks heeft gevonden, mag u helaas contact met ons opnemen via e-mail, Whatsapp/Live Chat binnen 07 werkdagen nadat de overdracht met betrekking tot het probleem is gedaan. Bovendien heb je ook een retourbeleid van 30 dagen om je terugbetaling te claimen.

GESCHATTE LEVERINGSTIJD:
Er wordt een e-mail ontvangen met een bericht over de verzend- en tracking-ID van het product. Het duurt 5 tot 12 werkdagen om na verzending voor de deur te worden verzonden en bij versnelde verzending duurt het 6 tot 8 werkdagen om na verzending voor de deur te worden verzonden.